Dan före dopparedan

Sitter här en en stuga i ett töande Vomb, skåne, sverige. Förhoppningvis fortsätter det också töa. Dagen har varit en av de sköna dagarna på Kolgjinis gård. En sån där halvdag, som aldrig blir halvdag för man pysslar med allt annat, som att vänta på pizzabagarna medan de febrilt bakar 20 pizzor till kolgjinis hungriga personal. Det tog dem ca 1 h, jag hann bli kall om tårna i mina gummistövlar och många guldpengar fattigare när jag drog kortet. Men oj tokken god kebab!

Igår var det dagen d för stall kolgjini när vi drog till jägers för race. Alla kände pressen då vi ledde med en pinne för Adielsson i kuskchampionatet. Mitt bidrag var Navratilova, ett tappert sto som alltid gör sitt bästa.. och vad fick hon för det? En äkta Ludde körning. Vad ska man säga, nån gång kommer det en sån, han vet säkerligen om att han gör dem då och då, men hästen var inte heller bra även om första halvvarvet travades i 3:e spår på 1.09 och resten i dödens. Chefen körde iaf in 2 segrar och nu ligger vi lika till den sista racedagen, den avgörande dagen på tisdag. Tycker synd om Nina soom har den sista tävlande hästen den dagen.. haha, tamej tusan vad nervöst om vi ligger lika inför det loppet.. tjoho då blir det körning av.

Jaha.. vad händer mer?? Ja just det, det är julafton imorgon. Jag ska jobba.. skräll! Har 14 passhästar och snabbjobbskörning imorgon.. på julafton. Hade räknat med dubbla hästar, men snabbjobb? Icke. Men som om jag har ngt bättre för mig.. även där... ICKE! Kom på efter dagens jobb att jag igentligen borde åkt o handlat då det som finns i min kyl är en billinge ost, keso, en 2 veckor gammal julmust och äcklig riskvick. Alternativen i den kylen är billinge ost o keso, vilket skapar en lite underlig kombination. Hade iaf vart gott med bröd till... Jaja.. Handlar efter julafton, när alla äter julbordsrester lär butikerna vara tomma.

God Jul!!!

----

Ps. SATC 2 den 28:e Maj!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0